2010. április 23., péntek

Kenyérlángos

Hozzávalók:
  • 1/2 kg liszt
  • 2,5 dkg élesztő
  • 2-3 dl víz
  • 1 tk cukor
  • 1 ek só
  • tejföl
  • fokhagyma
  • ízlés szerint szalonna, vöröshagyma, sajt, paradicsom
Elkészítés:
Az élesztőt 1 dl langyos vízben felfuttatjuk a cukorral, majd összedolgozzuk a maradék vízzel, liszttel és a sóval. Ezután megkelesztjük, majd kb. 1 centisre nyújtjuk olajozott tepsiben 5 percig 200 fokon elősütjük, majd megkenjük fokhagymás tejföllel és rárakjuk igény szerint a feltétet, majd kb. 15 perc alatt készre sütjük.

2010. április 19., hétfő

Közlemény

Kedves Látogató!

Hamarosan új receptekkel várlak benneteket, addig is ajánlom figyelmetekbe Kata barátnőm legújabb gasztroblogját, amit ezen a linken érhettek el.

További sikeres sütés-főzést kívánok!