Karácsonyi kókuszos sütemény


Hozzávalók:
  • 30 dkg liszt
  • 25 dkg margarin
  • 1 citrom reszelt héja
  • 1 tojássárgája
  • 10 dkg porcukor
  • 10 dkg kókuszreszelék
  • csipet só
  • étcsoki

Elkészítés:

A margarint eldolgozzuk a liszttel, amibe csipet sót szórunk, majd hozzáadjuk a többi alkotórészt is. Gyors mozdulatokkal puha tésztát gyúrunk, és egy órára hűtőbe tesszük. 3 mm vastag lapot nyújtunk, és kis fenyőfákat, csillagokat, gombákat, csengőket szúrunk ki. Közepes tűznél világosra sütjük. Végül a gőz fölött felolvasztott csokival bevonjuk a kihűlt figurákat.

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm a megjegyzésedet! :)