Eredeti recept IDE KATTINTVA elérhető.
Hozzávalók:
- 8 szelet karaj
- őszibarackbefőtt
- reszelt sajt
- só
- őrölt fehérbors
- majoranna
- bazsalikom
- kakukkfű
Elkészítés:
A hússzeletek kiklopfolom és mindkét felét befűszerezem sóval, fehérborssal, majorannával, bazsalikommal és kakukkfűvel. Egy tepsibe kevés olajat teszek, majd egymásmellé helyezem a befűszerezett hússzeleteket. Minden hússzeletre rakok az őszibarackbefőttből, majd a levét is ráöntöm, fólia alatt 40 percig párolom. Amint elkészült leveszem róla a fóliát, sajtot szórok a húsokra és pár percig sütöm. Rizzsel tálalom.
Ez nagyon finom lehet,igen guszta!
VálaszTörlésNagyon ötletes, imádom a barackot, ez a párosítás nagyon finom lehet.
VálaszTörlésBátran ajánlom, tényleg nagyon finom! :)
VálaszTörlés