Hozzávalók:
Elkészítés:
- 25 dkg gesztenyemassza
- 25 dkg darált keksz
- 15 dkg olvasztott margarin
- rum/ rumaroma
- esetleg porcukor
- étcsoki és olaj a bevonáshoz
Elkészítés:
A hozzávalókat összekeverjük, formázható masszává gyúrjuk. Pici golyókat formázunk belőle, majd betesszük a hűtőbe őket, hogy könnyebb legyen a csokibevonás. Az étcsokit egy kevés olajjal felolvasztjuk belemártjuk a gombócokat és újra betesszük a hűtőbe.
Nagyon jól néz ki, guszta! Szeretem az ilyen falatka édességeket!
VálaszTörlésEredetileg csak gesztenyepürét akartam csinálni, de elfogyott a tejszínhab. Összedobáltam az itthon talált dolgokból, egész jól sikerült! :)
VálaszTörlésHúú de jó lett!
VálaszTörlésGesztenye, csoki, csak jó lehet:-))
Van még hová fejlődni, nem tagadom! :)
VálaszTörlés