Hozzávalók:
Elkészítés:
- egy nagyobb csirkemell
- koktélparadicsom
- csiperkegomba
- hagyma
- szalonna
- burgonya
- grill fűszerkeverék
- olaj
Elkészítés:
A csirkemellet nagyobb kockákra vágjuk. Az olajat egy tálba öntjük, és elkeverjük a grill fűszerkeverékkel, beletesszük a húst, és egy fél órát állni hagyjuk. A többi hozzávalót, megtisztítjuk, karikákra vágjuk. Egy hurkapálcát vagy fanyársat bevizezünk, majd egymást váltogatva felszúrjuk rá a húst, a paradicsomot, gombát, szalonnát, burgonyát és a hagymát.
Egy tepsit vékonyan kikenünk olajjal és belehelyezzük a nyársakat, majd 175 fokra előmelegített sütőben, időnként megforgatva készre sütjük a saslikot.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése
Köszönöm a megjegyzésedet! :)