Gesztenyés tekercs

Hozzávalók:

Tésztához:

  • 50 dkg darált keksz
  • 20 dkg porcukor
  • 2 evőkanál kakaópor
  • kb. 3 dl tej
  • rum, vagy rumaroma

Krémhez:

  • 25 dkg gesztenyemassza
  • 10 dkg porcukor
  • 12 dkg margarin 
Elkészítése:

A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. A krémhez a gesztenyemasszát villával összetörjük és összedolgozzuk a rummal, porcukorral és a margarinnal. A tésztát vékonyra kinyújtjuk, megkenjük a krémmel és szorosan feltekerjük. Hűtőben pár órát pihentetjük, majd szeleteljük.

Megjegyzések

  1. Örülök hogy végre jelentkeztél ezzel a finom sütivel. Most ne várakoztassál meg minket sokáig a következő bejelentkezéseddel:-))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Éva, hogy töretlenül figyelemmel kíséred a blogot. :) Ha több időm lenne...

      Törlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm a megjegyzésedet! :)