Hozzávalók:
Tésztához:
- 50 dkg darált keksz
- 20 dkg porcukor
- 2 evőkanál kakaópor
- kb. 3 dl tej
- rum, vagy rumaroma
Krémhez:
- 25 dkg gesztenyemassza
- 10 dkg porcukor
- 12 dkg margarin
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. A krémhez a gesztenyemasszát villával összetörjük és összedolgozzuk a rummal, porcukorral és a margarinnal. A tésztát vékonyra kinyújtjuk, megkenjük a krémmel és szorosan feltekerjük. Hűtőben pár órát pihentetjük, majd szeleteljük.
Örülök hogy végre jelentkeztél ezzel a finom sütivel. Most ne várakoztassál meg minket sokáig a következő bejelentkezéseddel:-))
VálaszTörlésKöszönöm Éva, hogy töretlenül figyelemmel kíséred a blogot. :) Ha több időm lenne...
Törlés