Hozzávalók:
- 1 fej káposzta
- 2 db sárga répa
- 1 db vöröshagyma
- só
- bors
- 2 dl tejföl
- 2 dl majonéz
- 2 ek mustár
- 1 ek méz
- 1 db citrom kifacsart leve
Elkészítés:
A megtisztított káposztát, sárgarépát és vöröshagyát lereszeljük. Egy tálba tesszük a zöldségeket, megsózzuk, megborsozzuk őket, és összekeverjük. Egy másik tálban összekeverjük a tejfölt, a majonézt és a mustárt. Megsózzuk, megborsozzuk, azután hozzákeverjük a mézet és a citromlevet. Az öntetet össszekeverjük a zöldségekkel, végül néhány órára a hűtőbe tesszük a káposzta salátát. Sült húsok mellé tálaljuk.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése
Köszönöm a megjegyzésedet! :)