Csirkemáj rizottó

Hozzávalók:
  • 50 dkg csirkemáj
  • 2 bögre rizs
  • 1 bögre fagyasztott vagy konzerv borsó
  • vöröshagyma
  • olaj
  • só, bors, ételízesítő
  • 10 dkg reszelt sajt
Elkészítés:
A vöröshagymát üvegesre pirítom, majd hozzáadom az apróra vágott májat és egy kevés vizet borssal ízesítem.

Két bögre rizst kevés olajon megpirítok, majd hozzáadom a fagyasztott borsót és a négy bögre vizet, ételízesítővel és sóval ízesítem. Ha a víz elfőtt a rizsről, tető alatt tovább párolom.

Miután elkészült a rizs és a máj is, összekeverem és egy hőálló tálba teszem, megszóróm reszelt sajttal és beteszem egy pár percre a sütőbe.

Megjegyzések