Hozzávalók:
A vöröshagymát üvegesre pirítom, majd hozzáadom az apróra vágott májat és egy kevés vizet borssal ízesítem.
Két bögre rizst kevés olajon megpirítok, majd hozzáadom a fagyasztott borsót és a négy bögre vizet, ételízesítővel és sóval ízesítem. Ha a víz elfőtt a rizsről, tető alatt tovább párolom.
Miután elkészült a rizs és a máj is, összekeverem és egy hőálló tálba teszem, megszóróm reszelt sajttal és beteszem egy pár percre a sütőbe.
- 50 dkg csirkemáj
- 2 bögre rizs
- 1 bögre fagyasztott vagy konzerv borsó
- vöröshagyma
- olaj
- só, bors, ételízesítő
- 10 dkg reszelt sajt
A vöröshagymát üvegesre pirítom, majd hozzáadom az apróra vágott májat és egy kevés vizet borssal ízesítem.
Két bögre rizst kevés olajon megpirítok, majd hozzáadom a fagyasztott borsót és a négy bögre vizet, ételízesítővel és sóval ízesítem. Ha a víz elfőtt a rizsről, tető alatt tovább párolom.
Miután elkészült a rizs és a máj is, összekeverem és egy hőálló tálba teszem, megszóróm reszelt sajttal és beteszem egy pár percre a sütőbe.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése
Köszönöm a megjegyzésedet! :)