Hozzávalók:
- 40 dkg virsli
- pici olaj, vagy szalonna
- pirospaprika
- 1 hagyma
- zöldpaprika (4-5 db)
- paradicsom (3-4 db)
- ételízesítő
- bazsalikom
- só
- bors
- néhány karika fűszeres szalámi, vagy kolbász
Elkészítés:
Az apróra vágott hagymát olajon vagy szalonnán üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a pirospaprikát. A felkarikázott paradicsomot és paprikát rádobjuk, pici vizet öntünk alá, fedő alatt pároljuk. Befűszerezzük, és öntünk rá még vizet, amikor már puhák benne a zöldségek, hozzáadjuk a karikára vágott virslit és a szalámit.
A végén, hogy kicsit sűrűbb legyen, lisztet szitálunk bele, csomómentesen elkeverjük.
Empriakriticizmus: Nagyon finom, nagyon egyben van és hihetetlenül jólesett
VálaszTörlésempiriokriticizmus! ;-)
VálaszTörlés