Lecsós virsli

Hozzávalók:
  • 40 dkg virsli
  • pici olaj, vagy szalonna
  • pirospaprika
  • 1 hagyma
  • zöldpaprika (4-5 db)
  • paradicsom (3-4 db)
  • ételízesítő
  • bazsalikom
  • bors
  • néhány karika fűszeres szalámi, vagy kolbász
Elkészítés:
Az apróra vágott hagymát olajon vagy szalonnán üvegesre pirítjuk, majd hozzáadjuk a pirospaprikát. A felkarikázott paradicsomot és paprikát rádobjuk, pici vizet öntünk alá, fedő alatt pároljuk. Befűszerezzük, és öntünk rá még vizet, amikor már puhák benne a zöldségek, hozzáadjuk a karikára vágott virslit és a szalámit.
A végén, hogy kicsit sűrűbb legyen, lisztet szitálunk bele, csomómentesen elkeverjük.

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Köszönöm a megjegyzésedet! :)