Hozzávalók:
- 2 nagyobb darab alma (egy bögre reszelt alma)
- 3 db tojás
- 1 púpozott tk fahéj
- 1 bögre (3 dl) rétesliszt
- 1 bögre (3 dl) cukor
- 1 csomag sütőpor
Elkészítés:
Az almát meghámozzuk, lereszeljük, hozzáadjuk az összes alapanyagot, majd előmelegített sütőben vajazott, lisztezett tepsiben kisütjük. (170 fokon kb. 40 perc alatt készül el)
Az almát meghámozzuk, lereszeljük, hozzáadjuk az összes alapanyagot, majd előmelegített sütőben vajazott, lisztezett tepsiben kisütjük. (170 fokon kb. 40 perc alatt készül el)
Ezt én is szeretem, csak 3-4 almából készül, de már látom, nagyobbat írtál, akkor végül is ugyanúgy sütjük :) Az a finom fahéj illat és íz...
VálaszTörlés2-3 almából szoktam készíteni, mikor, hogy sikerül, az a lényeg, hogy meglegyen az egy bögre reszelt alma! Szeretem, mert gyorsan elkészül és nagyon finom! :)
TörlésLegegyszerűbb és legfinomabb, végre megtaláltam ezt a receptet!:)
VálaszTörlésÖrülök, hogy idetaláltál hozzám! Jó nézelődést! :)
Törlésjol néz ki holnap kiprobálom
VálaszTörlés