Darált hússal töltött burgonya

Hozzávalók:
  • 8 nagyobb burgonya
  • 1/2 kg darált hús
  • két nagyobb hagyma
  • 4-6 gerezd foghagyma
  • olaj
  • só, bors
  • foghagymás tejföl
  • sajt
Elkészítés:
A burgonyát héjában megfőzzük, ha elkészült hagyjuk kihűlni. Addig elkészítjük a tölteléket. Kevés olajon megpirítjuk a hagymát, hozzáadjuk a darált húst, sózzuk, borsozzuk, rányomjuk a foghagymákat. A kihűlt burgonyákat ketté vágjuk, óvatosan kiszedjük a belsejét, a kivájt részt hozzáadjuk a darált húshoz. Ezt a tölteléket a burgonyák belsejébe kanalazzuk. A tetejére foghagymás tejfölt és reszelt sajtot teszünk, majd megsütjük.

Megjegyzések

  1. Nagyon finom lehet, szeretnénk :)

    VálaszTörlés
  2. Ez nagyon jó, mert meg van oldva a husi és a köret! Fincsi lehet!

    VálaszTörlés
  3. Mi nagyon szeretjük! :)Érdemes kipróbálni! ;)

    VálaszTörlés
  4. Szió!
    Nézz be hozzám! Meglepi vár!
    puszi

    VálaszTörlés
  5. úgy 3 kávéskanál kakukkfű még dukál hozzá, nem szabad túlzásba vinni.nagyon finom kis pikáns ízt ad neki

    VálaszTörlés
  6. Nem is tudom, hogy miért nem került bele... a kakukkfű az egyik gyengém! :) Köszönöm a tippet, ki fogom próbálni! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm a megjegyzésedet! :)