Eredeti recept INNEN elérhető.
Hozzávalók:
Hozzávalók:
- 1 kg csiperke gomba
- 3 közepes fej vöröshagyma
- liszt
- tejföl
- só
- fehér bors
- pirospaprika
- olaj
A gombát megpucoljuk és nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A hagymát apró kockára vágjuk és kevés olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a pirospaprikát és a lereszelt gombát, sóval, borssal ízesítjük. Miután a gombát megpároltuk, hozzáadunk annyi lisztet, amennyi besűrűsíti a levét, majd hozzáadjuk a tejfölt is.
Kenyérre kenjük, sajttal megszórjuk és megsütjük.
Örülök,hogy elkészítetted,annak pedig még inkább,hogy ízlett is.
VálaszTörlésS köszönöm,hogy eszembe juttatad a padlizsánkrémet.Ezer éve nem ettünk,pedig nagyon szeretjük.
Én köszönöm a receptet! :)
VálaszTörlésMa ismét csinálok egy adaggal, reményeim szerint ki fogjuk próbálni a palacsintás változatot is... Az első adag annyira jól sikerült, hogy esélyem sem volt félretenni hozzá!
Örülök, hogy találtál nálam kedvedre valót! :)