Gombakrém

Eredeti recept INNEN elérhető.

Hozzávalók:
  • 1 kg csiperke gomba
  • 3 közepes fej vöröshagyma
  • liszt
  • tejföl
  • só 
  • fehér bors 
  • pirospaprika
  • olaj
Elkészítés:
A gombát megpucoljuk és nagy lyukú reszelőn lereszeljük. A hagymát apró kockára vágjuk és kevés olajon megpirítjuk, hozzáadjuk a pirospaprikát és a lereszelt gombát, sóval, borssal ízesítjük. Miután a gombát megpároltuk, hozzáadunk annyi lisztet, amennyi besűrűsíti a levét, majd hozzáadjuk a tejfölt is. 
Kenyérre kenjük, sajttal megszórjuk és megsütjük. 

Megjegyzések

  1. Örülök,hogy elkészítetted,annak pedig még inkább,hogy ízlett is.

    S köszönöm,hogy eszembe juttatad a padlizsánkrémet.Ezer éve nem ettünk,pedig nagyon szeretjük.

    VálaszTörlés
  2. Én köszönöm a receptet! :)

    Ma ismét csinálok egy adaggal, reményeim szerint ki fogjuk próbálni a palacsintás változatot is... Az első adag annyira jól sikerült, hogy esélyem sem volt félretenni hozzá!

    Örülök, hogy találtál nálam kedvedre valót! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm a megjegyzésedet! :)