Gesztenyés bonbon

Hozzávalók:
  • 25 dkg gesztenyemassza
  • 25 dkg darált keksz
  • 15 dkg olvasztott margarin
  • rum/ rumaroma
  • esetleg porcukor
  • étcsoki  és olaj a bevonáshoz

Elkészítés:
A hozzávalókat összekeverjük, formázható masszává gyúrjuk. Pici golyókat formázunk belőle, majd betesszük a hűtőbe őket, hogy könnyebb legyen a csokibevonás. Az étcsokit egy kevés olajjal felolvasztjuk belemártjuk a gombócokat és újra betesszük a hűtőbe.

Megjegyzések

  1. Nagyon jól néz ki, guszta! Szeretem az ilyen falatka édességeket!

    VálaszTörlés
  2. Eredetileg csak gesztenyepürét akartam csinálni, de elfogyott a tejszínhab. Összedobáltam az itthon talált dolgokból, egész jól sikerült! :)

    VálaszTörlés
  3. Húú de jó lett!
    Gesztenye, csoki, csak jó lehet:-))

    VálaszTörlés
  4. Van még hová fejlődni, nem tagadom! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Köszönöm a megjegyzésedet! :)