Hozzávalók:
Elkészítés:
- francia kenyér
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 2-3 ek. vaj
- 2-3 ek. majonéz
- só
- bors
- petrezselyem
- maradék grillcsirke
Elkészítés:
Eredetileg a VKF-re készültem ezzel a recepttel, sajnos idő hiányában lecsúsztam róla, de azért most megmutatom nektek.
A vajat, a majonézt, az összezúzott fokhagymát, az apróra vágott petrezselymet és a fűszereket alaposan összekeverjük és a lapjában ketté vágott kenyérre kenjük. A grillcsirke húsát apró darabokra vágjuk és a kenyér alsó részét megszórjuk vele, majd letakarjuk a kenyér felső részével. Szorosan alufóliába tekerjük a kész szendvicset és előmelegített sütőben kb. 10-15 perc alatt átsütjük.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése
Köszönöm a megjegyzésedet! :)