Alufóliában sült csirkés melegszendvics

Hozzávalók:
  • francia kenyér
  • 2-3 gerezd fokhagyma
  • 2-3 ek. vaj
  • 2-3 ek. majonéz
  • bors
  • petrezselyem 
  • maradék grillcsirke

Elkészítés:

Eredetileg a VKF-re készültem ezzel a recepttel, sajnos idő hiányában lecsúsztam róla, de azért most megmutatom nektek. 
A vajat, a majonézt, az összezúzott fokhagymát, az apróra vágott petrezselymet és a fűszereket alaposan összekeverjük és a lapjában ketté vágott kenyérre kenjük. A grillcsirke húsát apró darabokra vágjuk és a kenyér alsó részét megszórjuk vele, majd letakarjuk a kenyér felső részével. Szorosan alufóliába tekerjük a kész szendvicset és előmelegített sütőben kb. 10-15 perc alatt átsütjük.

Megjegyzések