Hozzávalók:
Elkészítés:
- 6 evőkanál méz
- 15 dkg cukor
- 25 dkg margarin
- 20 dkg étcsoki
- 15 dkg darált dió
- 25 dkg natúr kukoricapehely
Elkészítés:
Mikor Szabinánál megláttam ezt a receptet, rögtön neki is fogtam. Tudtam, hogy nagyon nem nyúlhatok mellé, hiszen a hozzávalókat külön-külön is szeretjük, együtt pedig tényleg nagyon finom lett. Köszönöm a receptet itt is mégegyszer! :)
A mézet a
cukorral felolvasztjuk, hozzáadjuk a margarint, majd a csokit, végül pedig belekeverjük a darált diót is, és mindezt
sűrűre főzzük. A
tűzről levéve belekeverjük a kukoricapelyhet, majd két evőkanál segítségével halmokat
készítünk belőle, melyeket mignon papírokba teszünk. Fogyasztásig hűtőben tároljuk.
Nagyon tetszik, már láttam több blogon is. Én hasonlót szoktam készíteni puffasztott rizzsel, az is finom:)
VálaszTörlésÉrdemes kipróbálni, kíváncsi lennék a puffasztott rizses verzióra! ;)
VálaszTörlésNagyon finom lehet, guszta!
VálaszTörlésEz volt a gyógy-sütink! :)
VálaszTörlésÉva, ajánlom, gyorsan elkészül! :)
VálaszTörlésSzilabi, remélem használt a felépülésben! :)
Örülök, hogy nálatok is bevált! :))
VálaszTörlésSzabina, mégegyszer köszönöm! :)
VálaszTörlés