Hozzávalók:
Elkészítés:
- 10 db csirkemáj
- 10 szelet bacon
- 1 nagyobb fej hagyma
- bors
Elkészítés:
A megmosott csirkemájat darabonként egy-egy szelet baconbe tekerjük és egy tűzálló tálba szorosan egymás mellé lerakjuk. Borssal ízesítjük. A karikára vágott hagymát a tetejére szórjuk, és előmelegített sütőben lefedve kb. fél órán keresztül pároljuk, majd fedő nélkül
pirosra sütjük.
A blog új háttere INNEN van, ugyanazzal a technikával, amiről már írtam. :)
A blog új háttere INNEN van, ugyanazzal a technikával, amiről már írtam. :)
Én a bacont megkenem egy leheletnyi mustárral is,mielőtt betekerem a májat!
VálaszTörlésPróbáld csak ki!:):)
Mennyire jó ötlet a mustár!!! Köszi Gabi, legközelebb biztosan kipróbálom! :)
VálaszTörlésGuszta! Nagyon finom lehet még így nem próbáltam pedig szeretjük a csirkemájat!
VálaszTörlésÉva, próbáld ki, nem fogsz csalódni! Nagy kedvenc nálunk is. Köretnek bármi jó mellé! :)
VálaszTörlésMesi, ez életveszélyes! Imádom. :)
VálaszTörlésPetra, :D nálunk is nagy kedvenc!
VálaszTörlésÉn is szoktam készíteni, nagyon szeretjük:)
VálaszTörlésGyorsan elkészül, és nagyon finom! :)
VálaszTörlés