Hozzávalók:
Elkészítés:
- 4 kg sárgabarack
- 1,5 kg cukor
- 3 csomag Dzsemfix Extra 2:1
Elkészítés:
Lekvárt főzni nem nagy ördöngösség, csak követni kell a tasakon lévő előírásokat. A különlegessége, hogy nekem most mindenki segített! A múlt hetünk elég zűrösre sikeredett, teljesen kimerültem, viszont a barack megérett, amit mindenképp el kellett tenni.
Apukám leszedte, megtisztította, kimagozta, nekem már csak pürésíteni kellett és hozzáadni a cukrot és a dzsemfixet. Felforraltam, és mikor készen lett, Anyukám üvegekbe töltötte. Jövőre talán kevesebb cukrot teszek bele, de nagyon bízom benne, hogy ugyanebben a munkamegosztásban tudom majd kivitelezni.
Az csak jó ha mindenki segített:) Jó újra látni téged:)
VálaszTörlésKöszönöm, Kati! Tényleg nagyon eltűntem! Igyekszem gyakrabban posztolni, hiszen főzni azért főzök! :)
Törlés